Webmark investeert in een langdurige en harmonieuze relatie met de klanten. Internetmarketing is méér dan het op het internet plaatsen van een aantal pagina's. In overleg met klanten bouwen wij aan complete en aantrekkelijke internetsites die een toegevoegde waarde hebben ten opzichte van de traditionele media. Dat dit geen eenrichtingsverkeer is moge wel duidelijk zijn. Het overleg met klanten wordt door ons beschouwd als één van de belangrijkste elementen.

Webmark biedt complete turnkey-oplossingen van idee en sitebouw tot begeleiding in de mediafase. De medewerkers hebben de opleiding en kennis in huis om surveys uit voeren naar targetgroepen om langs deze weg de juiste internetcommunicatiestrategie uit te balanceren. Elke organisatie en elke doelgroep is verschillend en een internetsite dient hierbij aan te sluiten. Een internetsite vormt tegenwoordig een belangrijk onderdeel voor de beeldvorming van een bedrijf of voor een product. Hier speelt de keuze van een juiste domeinnaam tevens een rol. De vele nieuwe domeinnaamextensies en mogelijkheden willen wij gaarne met u doornemen. Indien u meer over domeinnamen en de procedure hieromtrent wilt weten kunt u hier klikken.

Een andere adviesactiviteit van Webmark betreft het beveiligen en afschermen van de toegang naar het openbare Internet. In samenwerking met Sonicsys® en Webmarkt implementeert en beheert Webmark firewall-systemen (SonicWall) die met name voor scholen en openbare gelegenheden zeer effectief kunnen zijn. Doormiddel van filters kan bepaalde (pornografische of geweldadige) content van het Internet worden geweerd voor de gebruikers.
Stuur een mail indien u meer info wilt:
mail