Webmark v.o.f. is sinds januari 1997 actief op het gebied van webdesign en advisering omtrent de commerciŽle toepassing van internet in het MKB. Webmark biedt haar klanten tevens state-of-the-art hosting faciliteiten op snelle Sun servers in Nederland, zodat wij op het internetgebied een totaalpakket kunnen leveren.

Hiernaast adviseert Webmark bij de aankoop van hardware en kan in samenwerking met Webmarkt (een niet merkgebonden hardwareleverancier) tevens computerhardware en randapparatuur leveren, van geheugenmodules, Netwerkservers tot Cisco-routers en Firewalls. Webmark kan de implementatie en het (remote) beheer verzorgen.

Om deze diensten te leveren beschikt Webmark over een team van medewerkers met ieder hun eigen specialisme.

Het hoofdkantoor van Webmark is gevestigd aan de Telgensteeg 2 in het centrum van Hengelo (Ov.) op zo'n 5 minuten lopen van het station. Op de routepagina vindt u een overzichtelijk kaartje. Daarnaast beschikt Webmark over een dependance in de Zaanstreek om de klanten in het westen van het land beter te kunnen bedienen. Alle contacten verlopen overigens via het hoofdkantoor.