Wij zijn overtuigd van de kwaliteiten, die wij in huis hebben, daarom hebben we hieronder een selectie gemaakt van een aantal van onze vaste klanten, die (deels) gebruik maken van Webmark's diensten:
Balkantourist
Balkantourist is een non-commerciŽle website met Nederlandstalige informatie omtrent Bulgarije. Niet alleen reisinformatie, maar tevens vele foto's, korte filmpjes in realplayerformaat tot en met info over Bulgaarse wijnen.

http://www.balkantourist.com

Balkantourist
Stoelvlechterij Centraal
Stoelvlechterij voor touw, rotan en biezen. Centraal werkt zowel voor particulieren als grote meubelfabrieken. Tevens heeft men een meubelstoffeerderij en herstelt men meubels.
Centraal heeft al diverse grote (buitenlandse) orders via de Website verkregen.

http://www.stoelvlechten-centraal.com
http://www.stuhlflechten-centraal.com

Baltus Bloembollen BV
Gebr. Baltus Bloembollen te Vaassen is een groothandel in bloembollen voor de zakelijke markt, met name marktkooplui. Baltus heeft echter tevens interessante acties voor verenigingen en andere grote afnemers.

http://www.bloembollen.com
http://www.blumenzwiebeln.com

Dienst gemeentewerken Rotterdam
De dienst gemeentewerken van de stad Rotterdam maakt met name gebruik van de expertise van Webmark op het gebied van internet, advisering aankoop hardware en MS Windows NT.

http://www.gw.rotterdam.nl

Gemeentewerken R'dam
Terra Bulgaria Agencies
Terrabulgaria is een reisbureau gespecialiseerd op reizen van en naar Bulgarije. Terrabulgaria heeft reeds in de eerste maand van de website klanten via dit medium gewonnen.

http://www.terrabulgaria.nl

TerraBulgaria
Internetbeleggen.com
Internetbeleggen.com is een contentsite gericht op beleggen in internetaandelen, zoals Yahoo! en Amazon

http://www.internetbeleggen.com